full screen background image

Arestat pentru tâlhărie, la Vatra Dornei

arestat     Polițiștii au efectuat cercetări privind sesizarea formulată la 15 iunie, de către B. Petru, din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că în jurul orei 00.30, persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței de unde i-au sustras suma de 790 lei și un telefon mobil, ocazie cu care autorul a fost identificat ca fiind G. Neculai, de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

Cu ocazia audierii, acesta a relatat faptul că în noaptea de 14/15 iunie, a pătruns în locuința părții vătămate B. Petru, cu acceptul acesteia, pentru a împrumuta o sumă de bani, cei doi fiind cunoscuți de mai mult timp.

Întrucât partea vătămată nu a fost de acord să-i împrumute suma de 250 de lei, învinuitul a lovit-o în zona abdomenului, după care a sustras suma de 700 de lei și telefonul mobil ce se aflau pe masa din dormitor.

În această situaţie s-a procedat la reaudierea părții vătămate, de unde rezultă că nu a relatat cu exactitate cele petrecute în noaptea respectivă, deoarece se afla în stare de ebrietate și că nu l-a recunoscut pe învinuit, însă a declarat că într-adevăr a fost lovit de acesta, fapt pentru care a fost prezentat la Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc, unde, fiind examinat, s-a stabilit că pentru leziunile suferite necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

În baza materialului probator, faţă de învinuitul G. Neculai s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar