full screen background image

Bătrînă lovită cu biciul de un consătean

Bici cal     Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, ieri, despre faptul că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava s-a prezentat R. Ana, de 67 de ani, din comuna Fântânele, reclamând că a fost victima unei agresiuni.

Cea în cauză a fost diagnosticată preliminar cu „TCC, encefalie posttraumatică, entorsă coloană cervicală”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 15 iunie, în jurul orei 20.00, R. Ana se afla la prășit pe o suprafață de teren de pe raza satului Slobozia, din apropierea locuinței acesteia, iar, la un moment dat, a apărut R. Florin, de 28 de ani, din localitate, care avea priponit un cal în acea zonă, între părți iscându-se discuții contradictorii privind posesia unei suprafețe de teren.

Disputa verbală dintre cei doi a degenerat, în timpul conflictului R. Florin aplicându-i lui R. Ana, cu un bici pe care îl avea asupra sa, mai multe lovituri  peste corp.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcție de numărul zilelor de îngrijiri medicale și a plângerii depuse, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar