full screen background image

Jennifer Lopez, la a 2.500 -a stea pe Walk of Fame

jennifer Lopez     Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea de pe Bulevardul GlorieiWalk of Fame – din Hollywood, pe 20 iunie, potrivit MEDIAFAX
Artista va fi recompensată astfel pentru contribuţia adusă industriei muzicale şi a celei cinematografice într-o ceremonie specială care va avea loc joi, 20 iunie, la Los Angeles.
Informaţia a fost confirmată de contul de Twitter al revistei Variety.
Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani – care a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop – a fost confirmată în 2011 pe lista celebrităţilor care vor primi o stea pe Walk of Fame, însă persoanele premiate au posibilitatea de a-şi alege data la care să aibă loc ceremonia care le este dedicată, într-un interval de cel mult cinci ani.
Pentru a fi avute în vedere de Camera de Comerţ şi Industrie din Los Angeles – organismul care atribuie aceste recompense -, artiştii trebuie să fie nominalizaţi de un terţ, care trebuie să doneze 30.000 de dolari pentru crearea şi menţinerea plăcuţei. Se crede că agentul de presă al lui Jennifer Lopez a nominalizat-o pe actriţă, în numele managerului acesteia, Benny Medina.
Ştirea completă pe mediafax.ro

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza