full screen background image

Autorul unei tentativei de omor calificat, reţinut

arestat     Au fost continuate cercetările privind pe G. Constantin, din orașul Dolhasca, care a fost găsit căzut în șanț, ocazie cu care, în urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul a fost victima unei agresiuni, comise în noaptea de 11/12 iunie, autori fiind M. Adrian, de 19 ani și G. P., de 17 ani, ambii localnici.

Având în vedere probatoriul administrat, precum și faptul că actele de violență exercitate asupra victimei i-au produs acesteia leziuni grave care i-au pus viața în primejdie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de M. Adrian, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat și reținerea acestuia pe o durată de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca, la 14 iunie, inculpatul să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Față de învinuitul G. P. s-a reținut săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă de omor calificat, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar