full screen background image

4 dosare penale pentru şoferi prinşi băuţi în trafic

POLITIST     Poliţişti din cadrul Postului de poliție Vulturești, au oprit, ieri dimineaţă, pentru control, pe DC 2, localitatea Valea Glodului, autoturismul condus de I. Ionel, de 24 de ani, localnic şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Tot ieri, la ora 21.10, echipajul format din poliţişti de la Posturile de Poliţie Dumbrăveni şi Siminicea, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Siminicea, au oprit în trafic pe DJ 208 B, autoturismul condus de J. Viorel, de 39 de ani, localnic şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

În cursul nopţii de ieri, la ora 22.32, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit în trafic, pe DJ 208 B, în localitatea Dumbrăveni, autoturismul condus de A. Corneliu, de 45 de de ani, localnic şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Azi noapte, la ora 02.00, echipajul format din poliţişti de la Posturile de poliţie Dumbrăveni şi Siminicea, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Dumbrăveni, au oprit în trafic pe DN 29, autoturismul condus de A. Constantin, de 24 de ani, localnic, care nu posedă permis de conducere. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar