full screen background image

Alunecări de teren în zona cabanei “Băncuţa” din Fălticeni

cabana     Semnal de alarmă pentru locuitorii din zona cabanei “Băncuţa” din Fălticeni – alunecările de teren au reînceput să apară.

Recent, un tronson de dren a fost colmatat, fiind necesară intervenţia echipelor de la ACET.

O altă problemă pentru municipalitate este că investiţia, începută în anul 1994, cu toate drenurile şi cu bazinele de colectare, nu se regăseşte nicăieri în domeniul public al oraşului.

Viceprimarul Gheorghe Aldea spune că amenajările de atunci au fost realizate cu fonduri de urgenţă de la nivel judeţean, dar că nu au fost evidenţiate în acte.

Aldea: “Investiţia de acolo nu se găseşte nici în domeniul public al municipiului Fălticeni, nici în domeniul public al judeţului Suceava. Amenajările au fost realizate din fonduri de urgenţă, la nivelul Consiliului Judeţean, cineva, pe vremea aia, a uitat să facă hârtiile şi circuitul hârtiilor. La un moment dat, am căutat în arhiva Primăriei, să vedem de ce nu se află în Monitorul Oficial, ca să putem noi să intervenim, poate va trebui să intervenim, cândva, cu o anumită sumă de bani, măcar la 2-3 ani trebuie bani pentru întreţinere.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar