full screen background image

Prinşi după ce au furat 320 de lei dintr-un portofel

portofel cu bani     Ieri, în jurul orei 03.38, prin “S.N.U.A.U. 112”, C. Petrică, de 18 ani, din oraşul Gura Humorului, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe strada Lt. V. Mărceanu, din localitate s-a întâlnit cu trei tineri, care i-au cerut o țigară și, în timp ce le explica că el nu fumează, unul din cei trei tineri i-a sustras portofelul din buzunarul din spate al pantalonului, portofel în care avea suma de 320 de lei.

Sesizând lipsa portofelului, partea vătămată le-a spus celor trei tineri să-i dea portofelul înapoi, iar unul din aceștia i-a înapoiat portofelul, constatând ulterior că lipsesc 320 de lei.

În urma efectuării de verificări au fost identificați doi din cei trei tineri, respectiv S. Dănilă de 29 de ani, din orașul Sângeorz Băi și S. Andrei, de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, iar în urma audierii acestora s-a stabilit faptul că autorul furtului este S. Andrei, de 33 ani, din orașul Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud, care, după ce a sustras portofelul, a mai stat puţin cu cei doi, apoi, văzând un echipaj de poliție, a fugit într-o direcție necunoscută.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de S. Andrei pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 208, alin.1, art. 209, alin. 1, lit. g și i Cod Penal, urmând a fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar