full screen background image

Flutur, un nou demers pentru finalizarea rutei ocolitoare a Sucevei

soseaua-de-centura     Senatorul Gheorghe Flutur l-a interpelat pe premierul Victor Ponta, în legătură cu finalizarea rutei ocolitoare a municipiului Suceava.

Legat de acest subiect, secretariatul Organizaţiei Judeţene PDL Suceava a trimis următorul comunicat de presă:

“Senatorul Gheorghe Flutur continuă demersurile în vederea continuării lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Suceava.

Pentru că guvernarea USL  a întârziat în mod repetat continuarea lucrărilor în vederea finalizării investiției, senatorul Gheorghe Flutur a insistat în repetate rânduri, prin declarații publice, apoi prin depunerea unui amendament la Legea Bugetului pe 2013, împreună cu parlamentarii PDL din județul Suceava.

Așa cum deja se știe, guvernanții USL una au declarat și alta au făcut.  În declarații, începând cu 2012, se aduceau asigurări că se vor aloca fonduri, dar nimic. S-a sistat finanțarea și s-a amânat termenul de finalizare al lucrărilor, pentru anul 2013.  Însă, în bugetul  pe 2013 nu s-au asigurat sumele necesare în vederea finalizării rutei ocolitoare,  însă în declarații termenul era anunțat pentru fârșitul anului 2013. Au fost aduse în  discuție motivații legate de perioada de iarnă; dar perioada de realizare a investiției nu a fost stabilită ținând cont și de sezonul rece ?

Mai nou, constructorii au declarat ca au reluat totuși lucrările, dar pe banii lor.  Se pune întrebarea de ce pe banii lor dacă ar fi asigurată finanțare?

Pentru că  și această investiție, extrem de importantă, este desconsiderată de USL, senatorul Gheorghe Flutur a decis să-l interpeleze pe premierul Victor Ponta, pentru a afla pe această cale care este situația privind finanțarea și stadiul lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului  Suceava.

Și de această dată răspunsul dat de guvernanți este departe de ceea ce arată realitatea din teren. Aici, pe șantierul rutei ocolitoare,  lucrează 5 muncitori cu o roabă. Așa stând lucrurile este evident că nici termenul de 10 octombrie, asumat de Guvern, nu este unul realist.

Dar nu ar fi pentru prima dată când USL nu se ține de cuvânt. A făcut-o de nenumărate ori, mințind sucevenii, mințind românii fără nicio jenă. Minciuna, aroganța și incompetența sunt cei trei piloni pe care USL și-a construit pseudo-guvernarea. Desconsiderarea unei nevoi stringente a municipiului Suceava și a celor care tranzitează zona, este încă o dovadă în acest sens.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar