full screen background image

Flutur, îngrijorat pentru întârzierea modernizării Aeroportului

aeroportul-suceava     Nu putem vorbi despre dezvoltarea economică și socială a județului Suceava și a zonei, fără Aeroportul Suceava.

Senatorul Gheorghe Flutur arată că “pentru atragerea investitorilor, pentru cei care lucrează în Spania, Italia sau alte țări, pentru creare de noi locuri de muncă, avem nevoie de aeroport.”

“Mulți nici nu visau că vom obține finanțare pentru aeroportul din Suceava. Cu o tenacitate exemplară a decidenților din administrația județeană și prin efortul epuizant al echipelor de specialiști suceveni si din țară, Suceava a parcurs toți pașii și a obținut finanțare pentru modernizarea aeroportului. Suceava a fost prima în atragerea de fonduri europene pentru proiectul de modernizare, reușind să facă și proiectul tehnic al lucrărilor. Lucrurile merg îngrijorător în ceea ce privește desemnarea unui câștigător la licitația de execuție a lucrărilor prevăzute în proiectul tehnic.”, a continuat Flutur.

Gheorghe Flutur este îngrijorat şi de faptul că încă nu a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor.

“Dacă este să facem referire la semnarea lucrărilor pentru aeroportul de la Iași, aşa cum am mai precizat de mai multe ori şi acum s-a confirmat acest lucru, cele două aeroporturi nu se bat pe aceleaşi surse de finanțare, fiecare este pe culoarul său. Iaşiul a decis să înceapă pe fonduri ale Consiliului Județean și au semnat începerea unui model de lucrări. Bravo lor!”, a încheiat liderul PDL.

comments

comments




Leave a Reply

avatar