full screen background image

Biciclist beat lovit de un autoturism

accident-bici     În după-amiaza zilei de ieri, pe D.N. 17, în interiorul localităţii Şcheia, B. Nicolae, de 30 ani din localitate, în timp ce conducea bicicleta, proprietate personală, pe aleea care face accesul spre un depozit, la intersecţia cu D.N. 17, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire” şi a fost acroşat de autoturismul condus regulamentar de C. Mihai de 45 ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în urma consultaţiilor medicale, s-a stabilit diagnosticul “contuzie genunchi drept”, necesitând pentru vindecare 3-5 zile de îngrijiri medicale. Nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, B. Nicolae a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar