full screen background image

Rihanna şi Chris Brown îşi aruncă vorbe grele pe Twitter

 

Rihanna şi Chris Brown     Relaţia lui Chris Brown cu Rihanna a fost una tumultoasă, plină de despărţiri, împăcări, cu numeroase suişuri şi coborâşuri.
Chiar dacă Chris anunţa în urmă cu puţin timp că relaţia de iubire dintre el şi Rihanna a ajuns la final, artista face cu greu faţă acestei despărţiri.
Artista din Barbados a început să-şi atace fostul iubit pe Twitter, postând mai multe mesaje cu subînteles.
“Mă atrage un rege, dar nu mai eşti tu regele meu“, a comentat Rihanna pe Twitter, postând şi o poză în care savura un pahar de martini.
“Am renunţat la toate prietenele mele pentru tine şi între noi tot n-a funcţionat nimic. Îmi datorezi nişte prietene“, a mai scris artista.
Dar, Chris nu s-a putut abţine şi a reacţionat la mesajele fostei iubite: “Nu e propriu-zis a mea dacă e a tuturor celorlalţi”.
“Uneori, prea multă iubire strică. Dragostea de la distanţă ne va ajuta să creştem. Fii binecuvântată şi trăieşte-ţi viaţa”, a scris cântăreţul.
“Nu se pune problema să mă mulţumesc cu mai puţin decât merit. Nu accept altceva în afară de sinceritate, loialitate şi respect 100%. Dragostea nu e pentru copiii mici”, i-a răspuns Rihanna.

comments

comments




Leave a Reply

avatar