full screen background image

AŢI VĂZUT ACEASTĂ PERSOANĂ?

PAVEL MIHAELA     Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei PAVEL MIHAELA, de 17 ani din mun. Suceava, jud. Suceava, care, în ziua de 22.03.2013 în jurul orelor 17.00 a plecat din centrul de plasament ”Micul Prinţ” din municipiul Suceava şi nu a mai revenit până în prezent.

Anterior a mai fugit din instituțiile de ocrotire unde a fost internată și se dețin date că frecventează municipiul Rădăuți și comunele limitrofe.
În momentul dispariției minora Pavel Mihaela purta o scurtă de damă din stofă culoare neagră, o pereche de blugi de culoare albastră tăiaţi, fiind încălţată cu o pereche de adidaşi culoare albă cu dungi roz şi albastru, mărimea 38.

Semnalmentele minorei dispărute sunt următoarele: înălţime 1,60-1,65m, constituţie atletică, părul vopsit roşu spre negru, lung până la nivelul omoplaţilor, ochi albaştri, faţă ovală.
Semne particulare: pe umărul partea stângă are un tatuaj neterminat, ce reprezintă o carte de joc, iar pe braţul drept interior are scris numele „Valentina” cu litere greceşti.

Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei tinere.
În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

BIROUL  DE PRESĂ  AL  I.P.J.  SUCEAVA

comments

comments




Leave a Reply

avatar