full screen background image

Universitatea joacă mâine pentru o nouă finală în Challenge Cup

Handbal2     După victoria din turul semifinalei Challenge Cup de la Suceava,  scor 23 – 21, handbaliștii echipei CS Universitatea Suceava sunt la un pas de accederea în finala competiției. Sucevenii pregătiți de Răzvan Bernicu sunt optimiști în ce privește meciul din Luxemburg, mai ales că în acest sezon s-au concentrat foarte bine în deplasări, câștigând ambele meciuri, în Cipru, la 9 goluri și în Turcia la 3 goluri.

Antrenorul Răzvan Bernicu este optimist înaintea returului din Luxemburg și crede că dacă echipa sa va elimina greșelile din finalul jocului de la Suceava, Universitatea se va califica în finală. „Poate-i cel mai important meci din acest campionat și prin prisma faptului că am ajuns până în această fază a competiției, dar mai ales pentru că vrem să demonstrăm că totuși este o diferență între noi și ei. Aici am făcut cel puțin 50 de minute bune de joc, mai ales că veneam după meciul cu Constanța, finalul de joc punându-ne ceva probleme. Am încredere că acolo ne vom bate și sper ca toți băieții să fie montați și să fie conștienți că este o șansă unică, pentru unii dintre ei, deoarece nu se știe niciodată când ne mai întâlnim cu o finală, fie ea și de Challenge Cup”, a declarat Bernicu.

Meciul retur din Luxemburg este programat mâine, de la ora 18.00 (ora României), și va putea fi urmărit în direct pe internet pe site-ul www.rtl.lu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar