full screen background image

Bani pentru sport de la bugetul local al Sucevei

Handbal     Municipalitatea suceveană va dezbate mâine, în şedinţa de Consiliu Local, proiectul de alocare a 2,7 milioane de lei din bugetul local pentru sprijinirea activităţilor sportive.

În baza proiectelor depuse pentru obţinerea de fonduri nerambursabile, au fost selectate trei proiecte, unul pe handbal, unul pe fotbal şi unul pe şah.

Astfel, Clubului Sportiv Universitatea Suceava îi va reveni un milion de lei pentru susţinerea handbalului sucevean, Clubului Rapid CFR – 1,1 milioane de lei, pentru fotbal, în vreme ce Clubului Ariadna – 60.000 lei, pentru susţinerea activităţilor de şah.

“La capitolul sport s-au aprobat trei proiecte, pentru că în alte cazuri nu au fost depuse oferte sau nu au avut contracandidaţi conform regulamentului din Legea 350. În primul rând, Universitatea va primi 10 miliarde şi ne vom grăbi să dăm cât mai repede banii la handbal. Eu încă mai sper la calificarea în finala Challenge Cup. La Rapid CFR au fost aprobate 11 miliarde, dar aici vom pune o condiţie în contract: această sumă este condiţionată de rămânerea în Liga a II-a. În caz contrar, nu vor primi toţi banii. De asemenea, Clubul Sportiv Ariadna va primi 600 de milioane”, a precizat primarul Sucevei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar