full screen background image

Micii Brutari în vizită la Carrefour!

ShoppingCitySuceavaElevii de la Şcoala nr 4, clasa I A şi clasa a III- a A, au inaugurat săptămâna “Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun” printr-o serie de acţiuni desfăşurate la Shopping City Suceava.

Pentru început elevii îndrumaţi de doamnele învăţătoare Isabela Apăvăloaie şi Monica Preda au mers în vizită la secţia brutărie a Hypermarket-ului Carrefour pentru a învăţa procesul tehnologic utilizat de Carrefour pentru fabricarea pâinii, având posibilitatea de a-şi realiza propria pâine personalizată. Copiii au avut ocazia să înveţe de la specialiştii Carrefour câteva mici secrete ale fabricării pâinii, dar au avut şi posibilitatea să orneze în propriul stil torturi, mini-tarte şi mini-eclere. Activitatea s-a încheiat spre bucuria copiilor cu degustarea produselor preparate şi cu premierea lor cu diplome de “Mic Brutar” şi dulciuri.

Tot în cadrul aceleaşi acţiunii copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani au învăţat timp de 1 ora pe zona de food, mişcările unui refren la moda GANGNAM STYLE sub indrumarea Dnei prof Alexandra Irimesei.

Apoi, copii au fost invitaţi să urmărească un film de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, dublat în limba română. Proiecţia este parte a proiectului “Weekend-uri cu filme gratuite la Shopping City Suceava”, ce se desfăşoară, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00. Sala City Gallery este dotată cu un ecran mare şi cu o capacitate de peste 100 de locuri. Intrarea este liberă atât pentru adulţi cât şi pentru cei mici.

Sâmbătă 6 aprilie ora 11:00 şi duminica 7 aprilie, ora 11:00 cei mici vor putea urmări filmul “Alice in ţara minunilor.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar