full screen background image

“Trebuie să sistăm pierderile datorate neachitării facturilor” – acesta este mesajul pe care ACET Fălticeni îl transmite fălticenenilor care au uitat să-şi achite consumul de apă

primariafalticeni“Trebuie să sistăm pierderile datorate neachitării facturilor” – acesta este mesajul pe care conducerea Agenţiei ACET Fălticeni îl transmite fălticenenilor care au uitat să-şi achite consumul de apă.

În cadrul emisiunii “Faţă în faţă” de la VIVA FM Fălticeni, directorul ACET Fălticeni, Vasile Cozma” a anunţat că a somat asociaţiile de proprietari cu datorii şi aşteaptă listele cu repartizarea datornicilor pe scări de bloc, astfel încât operatorul să sisteze furnizarea apei acolo unde restanţele sunt exagerat de mari.

Cinci din cele 20 de asociaţii de proprietari din Fălticeni însumează la această data aproape 70% din debitele restante, care au ajuns la 12,3 miliarde de lei vechi. Situaţia va fi discutată astăzi, în cadrul unei întâlniri pe care ACET Fălticeni o va avea la Primăria Fălticeni cu reprezentanţii administraţiei locale şi cei ai asociaţiilor de proprietari.

comments

comments




Leave a Reply

avatar