full screen background image

Doi suspecţi de comiterea mai multor furturi, identificaţi de poliţişti în urma percheziţiilor de azi

perchezitiiPoliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vama şi poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, comunelor Vama şi Prisaca Dornei, judeţul Suceava. Poliţiştii căutau două persoane suspectate de comiterea mai multor fapte de furt din locuinţă săvârşite în zona municipiului Câmpulung Moldovenesc la sfârşitul anului 2012.

      În urma activităților desfășurate au fost ridicate mai multe bunuri constând în aparatură electronică și unelte folosite în construcții, urmând ca după stabilirea cu exactitate a provenienței acestora să se procedeze în vederea extinderii cercetărilor asupra altor persoane sau asupra altor fapte.

De asemenea, au fost identificaţi cei doi suspecţi de comiterea mai multor furturi care figurau cu autori necunoscuţi, fapte săvârşite în a doua parte a anului 2012. Prejudiciul cauzat este de peste 10.000 lei.

    Cei doi suspecţi, respectiv R. Florin de 22 ani din satul Prisaca Dornei şi R. Carol de 28 ani din satul Prisaca Dornei, au fost audiaţi , administrându-se materialul probator în baza căruia Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Câmpulung Moldovenesc a dispus continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare libertate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar