full screen background image

Investitori români şi străini, interesaţi de modernizarea Aeroportului Ştefan cel Mare

aeroport_suceavaNouă companii şi asocieri de firme româneşti şi străine au depus oferte pentru atribuirea contractului de lucrări de modernizare a aeroportului Ştefan cel Mare. Pe lîngă societăţi din ţară, au înaintat oferte şi altele din Spania, Grecia, Italia şi Germania.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor declară că cel mai probabil în această lună va fi anunţat cîştigătorul, iar dacă nu vor exista contestaţii se va trece la semnarea contractului pentru atribuirea lucrărilor.

Demararea cît mai rapidă a investiţiei în valoare de 40 de milioane de euro reprezintă o prioritate la nivel judeţean.

“Vom face tot posibilul ca acest proces să fie cît mai scurt, să fim capabili să începem lucrările respective. Vrem foarte mult să profităm de perioada primăvară-toamnă, atunci cînd se poate construi efectiv. Este o poartă de intrare în judeţ care avem cu toţi interesul să o ţinem dezvoltată, modernizată dar şi cu curse care să deschidă Suceava atît către Europa, cît şi către partea estică a continentului”, consideră preşedintele Consiliului.

Investiţiile de la aeroportul Salcea prevăd modernizarea sistemelor de balizaj şi de navigaţie, extinderea pistei şi construirea unui nou turn de control

comments

comments




Leave a Reply

avatar