full screen background image

Companiile de distribuţie E.ON nu au avizat montarea de materiale electorale pe componente ale sistemelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale.

Afisajul pe instalaţiile de distribuţie energie electrică şi gaze naturale este interzis.
Mai exact,a fişajul abuziv, de orice natură fie comercial fie electoral  implică riscuri multiple, atât pentru integritatea persoanelor, cât şi pentru siguranţa reţelelor de distribuţie.
Indicatoarele de avertizare aplicate pe instalaţiile de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale,atenţionează asupra pericolelor pe care le prezintă intervenţiile în aceste instalaţii.
Acoperirea acestor indicatoare este ilegală şi îi privează pe oameni de dreptul de a fi informaţi asupra pericolelor, fiind astfel expuşi la accidente ce pot avea urmări deosebit de grave. De asemenea prin acoperirea acestor indicatoare este îngreunată şi activitatea angajaţilor E-ON.
Compania îi atenţionează pe pe toţi cei care folosesc elementele sistemelor de distribuţie pentru afişaj abuziv că sunt direct responsabili în cazul producerii unor accidente.

comments

comments




Leave a Reply

avatar