full screen background image

Pe străzile din Suceava vor circula 2 microbuze noi TPL

Acestea au fost achiziţionate recent de societatea de transport local în colaborare cu Primăria Muncipiului Suceava. Primarul Ion Lungu a spus în acestă dimineaţă că aceste microbuze au o capacitate de 23 de locuri din care 15 locuri pe scaune şi 8 în picioare.
Primarul Ion Lungu  spune mai multe:Cu ajutorul Primăriei s-au cumpărat două microbuze noi, cu 23 de locuri ,15 pe scaun şi 8 în picioare, sunt de calitate, au un design potrivit pentru un transport civilizat, şi vom face eforturi, în măsura în care în martie anul viitor expiră ratele pe care le plătim la leasing la autobuze, să putem înnoi tot parcul de microbuze. Aşa cum am mai spus acestea nu mai corespund funcţionării, sunt gata de casare multe dintre ele. Sunt trasee, care sunt ineficiente, dar trebuie făcute pentru că suntem transport public şi aceste trasee le pot face doar microbuzele municipalităţii, în mod deosebit în cartierele Burdujeni şi Iţcani. Acolo sunt călători puţini şi trebuie să asigurăm transportul lor chiar dacă este ineficient.”
Primăria Suceava are depus un proiect pe fonduri europene prin care vrea să schimbe înteg parcul auto cu unul de transport  electric sau hibrid.

comments

comments




Leave a Reply

avatar