full screen background image

Târgul de turism al Bucovinei, deschis în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Turismului, Cristian Bărhălescu

Acesta a declarat astăzi că “turiştii trebuie să stea mai mult în Bucovina, nu numai o zi sau două, iar pentru acest lucru este necesară o colaborare cu agenţiile de turism care promovează pacheţele de servicii.

“Nu trebuie să repetăm greşelile altora care au învăţat înaintea noastră să facă un turism de calitate. Primăriile şi Consiliul Judeţean trebuie să se implice mai mult pentru a genera un calendar de evenimente care să atragă. Lucrăm la Legea Turismului care este un segment important pentru atragerea investitorilor şi a turiştilor. Patronii se plîng de fiscalitatea excesivă şi de controale repetate, le este foarte greu să lucreze, trebuie să îi sprijinim pe linie de reglementare”, a mai spus Barhalescu.

Şeful Consiliului Judeţean, Cătălin NECHIFOR a anunţat prezenţa a 44 de organizaţii şi ţur operatori la Suceava la acest tîrg. Şeful Cancelariei Prefecturii, OVIDIU DONTU a anunţat lansarea conceptul Descoperiţi Nordul Voievodal pentru zona Fălticeni. Acesta include zonele Baia, Probota, Rîşca, Slatina.

comments

comments