full screen background image

Propunerea săptămânii 10 – 16 Februarie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD36Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • AVICII – Addicted To You
0:00

Compusă în colaborare cu Ash Pournouri, Mac Davis şi Josh Krajcik, piesa ”Addicted To You” reprezintă cel de-al patrulea single extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, intitulat ”True”, material lansat la mijlocul lunii septembrie.

Addicted To You” reprezintă o colaborare cu cântăreaţa americană Audra Mae, piesa începând a fi difuzată pe posturile de radio din Australia din 27 noiembrie anul trecut.

  • LORDE – Team
0:00

     Lorde a lansat un nou single pentru promovarea albumului său de debut, care urmează să fie lansat luna aceasta. Piesa “Team” este compusă chiar de tânara artistă.

Primul album Lorde, pe numele real Ella Yelich-O’Connor, va apărea pe 28 septembrie prin Universal Music. Primele două single-uri, “Royal” şi “Tennis Court” au atins prima poziţie în topul neo-zeelandez, ţară din care solista provine, iar primul dintre ele se află de 10 săptămâni în Hot 100, iar acum a ajuns pe poziţia a treia.

  • VOLTAJ – Meci De Box
0:00

Trupa Voltaj revine cu un nou single de dragoste, “Meci de box“, piesa ce dă şi titlul mega-concertului pe care îl vor susţine pe 20 martie la Sala Polivalentă.

Chiar dacă de când e lumea femeile şi bărbaţii se află într-un continuu conflict, asta nu ne împiedică să punem dragostea pe primul loc, este mesajul celor de la Voltaj.

Precedentul single Voltaj a fost lansat în octombrie 2013. Intitulată “Ultima secundă”, piesa a fost un cover după cântecul “Mengkel nama ahu” (“Într-o zi voi zâmbi”), al artistului Tongam Sirait din Sumatra.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • AVICII - Addicted To You (64%)
  • VOLTAJ - Meci De Box (27%)
  • LORDE - Team (9%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar