full screen background image

Proiect educaţional “O oră de poveste la muzeu”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Începând cu 8 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11, Muzeul Bucovinei derulează, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, proiectul educaţional “O oră de poveste la muzeu”.

Specialiștii Muzeului de Ştiinţele Naturii împreună cu colaboratorii lor așteaptă copiii, însoțiți de părinți sau bunici, să intre în lumea poveştilor despre plante şi animale, să se joace, să îşi găsească propriile poveşti şi să afle istorioare interesante despre muzeu.

“Scopul proiectului este acela de a determina copiii să se simtă la muzeu ca în familie, să-şi facă din acesta un prieten de joacă şi învăţare – muzeul devenind locul în care copii își imaginează, visează, pun întrebări, explorează, caută sau găsesc singuri răspunsuri, spun sau ascultă poveşti.”, a declarat Iuliana Roşca, Şef birou Educaţie, Marketing şi Comunicare la Muzeul Bucovinei.

Informaţii suplimentare pentru cei interesaţi să participe se pot afla la telefon: 0230-213775 (Muzeul de Ştiinţele Naturii) sau la 0230-216439, interior 116 Muzeul Bucovinei (Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare).

comments

comments