full screen background image

Alexandru Mușat, finalist la “Vocea României”, în direct la VIVA FM”!

Alexandru Mușat a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților încă de la primele acorduri ale melodiei ”Have you ever loved a woman”, interpretată la audițiile de la ”Vocea României”.

A fost plăcut de o țară întreagă, drept pentru care românii l-au votat de fiecare dată.

Așa a ajuns Alex în finala unuia dintre cele mai iubite show-uri din România!

Alex s-a născut într-o familie de muzicieni, ceea ce l-a ajutat foarte mult să înceapă o carieră în acest domeniu. Cântă la chitară de 9 ani, și de fiecare dată când interpretează o melodie, încearcă să dea o notă personală acesteia. Până la participarea sa la “Vocea României”, a avut colaborări cu diferite trupe din România și din străinătate, dar show-ul la care a participat și faptul că îl are pe Smiley alături, i-a deschis multe alte oportunități pe plan muzical pe care abia așteaptă să le întâmpine.

Astăzi, 20 ianuarie, de la ora 21:30, Alexandru Mușat va susține pentru prima dată un concert în clubul Strikers din Suceava și îi așteaptă pe suceveni cu multe surprize.

Alex Mușat: ”O să fie foarte multă distracție. Nu pot să dau foarte multe detalii, dar o să ne simțim bine! Abia aștept să ne vedem la Strikers!”

Ascultați interviul integral, mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar