full screen background image

Şedință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava

Astăzi, 30 septembrie, a fost convocat în ședință extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, în sala “Bucovina” din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi au fost “Stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2016-2017” (au prezentat reprezentanții Secției Drumuri Naționale Suceava, Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava) şi “Planul de măsuri pentru combaterea pestei porcine africane” (a prezentat reprezentantul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava).

La finalul ședinței, a fost făcută o prezentare generală a H.G. nr.557/2016, privind managementul tipurilor de risc, și au fost dezbătute aspecte referitoare la Raportul de sinteză nr. 3557363/2016, privind apărarea împotriva inundațiilor, fenomenelor meteorologice periculoase, accidentelor la construcții hidrotehnice și poluări accidentale din perioada 13 iulie – 27 iulie 2016.

comments

comments




Leave a Reply

avatar