full screen background image

Billy Idol: “Încă mă lupt cu dependenţa de droguri!”

Billy-Idol     Cântăreţul englez Billy Idol, care se pregăteşte să lanseze un nou album, a recunoscut că încă se luptă cu dependenţa de droguri şi poveşteşte într-o carte de memorii despre dificultatea de a renunţa la stupefiante.
Billy Idol, în vârstă de 58 de ani, a vorbit într-un interviu pentru New York Daily News despre dependenţa sa de droguri şi modul în care încearcă să renunţe la folosirea acestor substanţe.
“Nu sunt curat, în mod clar nu sunt curat. Nu mai folosesc droguri aşa mult şi încerc să nu exagerez”, a spus Idol, care a vorbit despre experienţa sa cu drogurile într-o autobiografie intitulată “Dancing with Myself”, în care le prezintă fanilor lupta sa cu dependenţa şi le arată că este un om cu probleme ca oricare altul.
“Sunt protagonistul cărţii mele, dar nu sunt eroul ei. Ca toată lumea, sunt doar un om care se luptă să reuşească”, a mai spus rockerul britanic referitor la cartea pe care o va lansa curând.
Billy Idol îşi va lansa luna aceasta cel de-al optulea album de studio, primul material original din 2005, când a lansat “Devil’s Playground”.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar