full screen background image

Alimentare cu apă şi canalizare, pe 32 de străzi din Suceava

RETELE     Primăria municipiului Suceava intenţionează să acceseze fonduri de coeziune, în cadrul etapei a doua a Programului Operaţional Sectorial Mediu, bani care ar lua calea introducerii reţelelor de alimentare cu apă şi reţelelor de canalizare pe 32 de artere din cartierele nou apărute, cât şi pe străzile din zonele rezidenţiale din preajma vechilor cvartale.

„Voi avea o discuţie cu domnul director Ştefan Groza de la ACET, pe tema POS Mediu, etapa a doua. Avem un număr de 32 de străzi pe care vream să le prindem în această etapă, cele mai multe dintre acestea fiind unele noi”, a precizat primarul Ion Lungu.

Astfel, 14 străzi care vor beneficia de utilităţi sunt din Burdujeni, 10 din proaspătul cartier „Europa”, 4 din Iţcani, 4 din Obcini şi 2 din zona „parcului fundătură centru”.

Investiţia se va ridica la 4-5 milioane de euro, necesarul urmând a fi prins în master planul în curs de reactualizare al operatorului unic regional de servicii de alimentare cu apă, canalizare şi tratare-epurare ACET Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar