full screen background image

Propunerea Săptămânii 27 iulie – 2 august


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AVICII – Waiting For Love
0:00

Avicii are unele dintre cele mai frumoase videoclipuri pentru cel mai nou single, Waiting for love.

Pasiunea DJ-ului pentru elementul vizual se vede și în cel mai recent lyric video.

Artistul uimește iar publicul cu un concept cu totul și cu totul nou. Pentru cel mai nou single, ”Waiting For Love”, Avicii a lansat un videoclip interactiv.

Cu ajutorul unei săgeți fanii pot schimba perpectiva din care văd clipul. Ei pot vedea dansatorii și DJ-ul suedez sărind în și în afara ușilor misterioase din videoclip. ”Waiting For Love” are parte de primul videoclip panoramic, realizat de regizorul Kurt Hugo Schneider.

Nouă ne place cum sună piesa. Vouă?

  • LOST FREQUENCIES FT. JANIECK DEVY – Reality
0:00

Încă de când Lost Frequencies s-a remarcat din paleta de staruri ale muzicii dance, a fost foarte clar că DJ-ul belgian este capabil să creeze piese care să spargă topurile. “Are You With Me”, primul single oficial, s-a clasat pe prima poziție în topul 40 din Maria Britanie, după ce cu o săptămână în urm intrase direct pe poziția a doua. Totodată, LF și-a adăugat și locul 1 in topul iTunes din Marea Britanie.

Tot in topul global Shazam, dar pe pozitia 43, se află cea mai recentă piesa “Reality” ft Janieck Devy. Aceasta deja a obținut prima poziție în topul belgian și a ajuns până pe locul 3 în alte țări din Europa după doar o lună de la lansare, și transmite semnale puternice că va urma același traseu ca și predecesorul.

  • VOLTAJ – Din Toată Inima
0:00

Trupa Voltaj lansează single-ul Din toată inima, declarație universală de patriotism, o piesă motivațională și cu un mesaj sincer și plin de semnificatie: „Asta e țara mea. Jur că-i minunată! Cei care simt la fel – să-nceapă nebunia. Din toată inima, pentru România”.

Single-ul a fost lansat pe 16 iulie, pe aplicația Voltaj, o premieră marca Voltaj, primul single din România lansat în exclusivitate pe o aplicație.

„Cum bine știți, ne place să ținem pasul cu tehnologia și să fim inovatori, avem bucuria să v-anunțăm că am bifat o nouă premieră în România – primul single lansat în exclusivitate pe o aplicație. DIN TOATĂ INIMA sperăm să vă placă!

Faptul c-am reprezentat România într-un concurs internațional anul acesta ne-a făcut să ne simțim și mai mândri decât eram de țara noastră. Așa a luat naștere piesa „Din toată inima”. Ne iubim țara și îi apreciem istoria și meleagurile frumoase pe care le are. În atâția ani de când cutreierăm țara în lung și-n lat la concerte, nu ne-am săturat să admirăm frumusetea peisajelor pe care le avem în România.

Care este piesa ta preferată?

  • VOLTAJ - Din Toată Inima (43%)
  • AVICII - Waiting For Love (29%)
  • LOST FREQUENCIES FT. JANIECK DEVY - Reality (29%)
Loading ... Loading ...

comments

comments