full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi, în Sadova şi Poiana Stampei

POLITIST     Duminică, în jurul orei 03.50, un echipaj de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, a oprit pentru control, pe DN 17A, în comuna Sadova, autoturismul condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Vatra Moldoviței.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 18.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a fost sesizat despre faptul că, pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto emana halenă alcoolică.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autoturismul răsturnat și pe conducătorul acestuia, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident au rezultat doar pagube materiale.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments