full screen background image

Mama lui Cher şi-a lansat primul album la 86 de ani

Cher şi mama sa     O perspectivă rară asupra istoriei familiei lui Cher a scos la iveală de unde îşi moşteneşte înfăţişarea veşnic tânără celebra cântăreaţă: de la mama ei, în prezent în vârstă de 86 de ani, informează MEDIAFAX
Georgia Holt, care a nutrit în trecut ambiţii de a deveni actriţă şi cântăreaţă, vorbeşte despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat ca tânără mamă în documentarul “Dear Mom, Love Cher/ Dragă mamă, cu dragoste, Cher”, scrie Daily Mail.
Georgia povesteşte cum, în timp ce era însărcinată cu Cher, perioadă în care îl şi părăsise pe primul ei soţ, aproape că a suferit un avort din cauza presiunii din partea mamei sale.
Aceasta, care a născut-o pe Georgia când avea doar 13 ani, i-a spus că trebuie fie să facă avort, fie să se întoarcă la soţul său, pentru că nu ar fi putut creşte copilul singură.
Acum peste 30 de ani, Georgia a înregistrat un album cu influenţe country alături de membrii trupei lui Elvis Presley. Casetele obţinute în urma sesiunilor de înregistrare au fost uitate în garajul Georgiei, până când Cher a dat de ele în urmă cu câţiva ani.
Ulterior, cele două au ajuns la concluzia că ar putea fi distractiv să se înregistreze interpretând câteva melodii, doar pentru ele. Aceste intepretări constituie baza documentarului “Dear Mom, Love Cher”, care va vorbi despre prima oară despre viaţa impresionantă a Georgiei. Ştirea completă pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar