full screen background image

Rapid Suceava – SC Bacău, sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul “Areni”

rapid 1203     SC Bacău se află într-o situaţie critică înaintea meciului pe care trebuie să-l joace sâmbătă, 14 martie, pe stadionul “Areni”, împotriva celor de la Rapid Suceava, în etapa a XIX-a din sezonul regulat al ligii secunde de fotbal.

În urma controlului Curţii de Conturi, efectuat în această iarnă, s-a stabilit că ASC Bacău trebuie să înapoieze 600.000 de lei din banii încasaţi de la Consiliul Local, până pe 26 martie.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, a spus că elevii săi s-au pregătit bine pentru meciul de mâine şi crede că singura problemă este moralul jucătorilor, după ce o parte din presă a pus sub semnul întrebării victoria obţinută în etapa precedentă, în meciul cu ACS Berceni.

Tudoreanu: “E o situaţie delicată la cei de la Bacău. Din câte am înţeles, şi-au făcut rezervări şi vor face deplasarea. Noi oricum ne-am pregătit pentru joc, am făcut antrenamente. Singura problemă e moralul băieţilor. Sper ca eu, împreună cu jucătorii cei mai experimentaţi, să-i montăm pe toţi, să fim la capacitate maximă şi să câştigăm, pentru că sunt absolut necesare cele 3 puncte de sâmbătă, mai ales în perspectiva jocurilor cu Academica şi cu Voluntari.”

comments

comments