full screen background image

Firma care modernizează rețelele de apă și canalizare din Suceava ar putea încheia anul cu sanțiuni

Str. gheorghe doja suceava     Primăria suceveană ar putea amenda, din nou, firma “Pfeiffer”, care se ocupă de modernizarea rețelelor de apă și canalizare în cadrul unui proiect european.

Motivul este neaducerea la starea inițială a carosabilului pe străzile Mărășești, Gheorghe Doja, Zorilor și Luceafărului.

După comandamentul de marţi cu șefii de șantier, primarulSucevei, Ion Lungu, a declarat că, acum, cel mai important lucru este conservarea lucrărilor, șanțurile care nu au fost betonate urmând a fi umplute cu piatră concasată.

Lungu: “Pe strada Gheorghe Doja, chiar dacă a fost ridicată restricţia de circulaţie, s-a mai circulat pe strada Mircea Damaschin, iar autobuzele au avut trasee pe rute auxiliare. Strada Gheorghe Doja este distrusă, pentru că s-au făcut foarte multe subtraversări, şi se circulă foarte greu. Am spus celor de la Pfeiffer să pună piatră concasată, să o cilindreze, pentru că, de multe ori, nu se cilindrează şi prima maşină care trece scoate piatra din canal. Dacă nu vor respecta acest lucru, îi vom amenda. În loc să le trimitem o felicitare de sărbători, aşa cum se obişnuieşte la români, o să le trimitem amenzi.”

La sfârșitul anului trecut, municipalitatea suceveană a amendat firma “Pfeiffer” cu 9.000 de lei, pentru întârzieri la proiectul de apă și canalizare.

comments

comments