full screen background image

Patru dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

politist rutier     Nu mai puţin de patru dosare penale au întomit, marţi, poliţiştii suceveni, pentru diverse infracţiuni rutiere.

Marţi, la ora 11.55, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control, pe DN 17, pe raza localității, autoturismul condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ostra.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

La ora 13.30, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a oprit pentru control, pe DJ 208 A, pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Udeşti.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Tot la ora 13.30, un echipaj din cadrul Postului de poliţie Vatra Moldoviţei a oprit în trafic, pe DN 17 A, pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat, de 48 de ani, localnic.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că numărul de înmatriculare aparţine unui alt autoturism.

În acceaşi localitate, la ora 14.30, un echipaj din cadrul Postului de poliţie Vatra Moldoviţei a oprit în trafi,c pe DJ 176, pe raza localității, autoturismul condus de un localnic, de 28 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că numărul de înmatriculare provizoriu este expirat din  30 noiembrie 2014.

Celor patru li s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments