full screen background image

3 persoane rănite, în urma unui accident rutier produs în Mestecăniş

ambulanta suceava     Luni, la ora 15.04, pe DN 17, în localitatea Mestecăniş, comuna Iacobeni,  un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul ce tracta o remorcă, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, partea carosabilă fiind acoperită cu mâzgă.

Din acest motiv, a derapat și a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă, regulamentar, de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vama.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 57 de ani, din municipiul Suceava, și a unui tânăr, de 27 de ani, din municipiul Fălticeni, ambii pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani, şi rănirea ușoară a unui bărbat, de 64 de ani, din comuna Frumosu, pasager în autoutilitară.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar