full screen background image

Un bătrân a rămas fără portofel, după ce a primit o cerşetoare în casă

portofel cu bani     Ieri dimineaţă, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, de un bărbat de 78 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în data de 8 februarie, o tânără necunoscută i-a sustras, din locuinţă, un portofel cu bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua respectivă, persoana vătămată a primit în holul locuinţei o cerşetoare, căreia i-a dat din portofel suma de 10 lei, după care s-a dus până în sufragerie pentru a-i da şi nişte haine, ocazie cu care tânăra necunoscută i-a sustras din buzunarul hainei portofelul.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificată o tânără din comuna Şcheia, despre care există indicii temeinice că a săvârşit fapta.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la persoanele pe care le primiţi în locuinţă şi la relaţiile de prietenie cu persoanele necunoscute, existând riscul de a deveni victime ale unor infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii recomandă să nu încurajaţi cerşetoria, întrucât oferirea unor sume de bani sau alte bunuri nu rezolvă o problemă socială, ci perpetuează situaţii care în timp se pot acutiza şi degenera, inclusiv în infracţionalitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar