full screen background image

PNL Botoșani: Depunere de candidaturi cu Dress-Code “All Black”

Candidații PNL Botoșani pentru Parlament și-au depus, miercuri, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean.

Pe locurile eligibile sunt afaceristul Ovidiu Jitaru la Senat, și afacerista Luciana Buliga și secretarul de stat Eduard Mititelu, la Camera Deputaților.
Au mai depus candidaturi avocata Ionela Aiftincă, locul doi la Senat și medicul Alexandru Dumitriu, la Camera Deputaților.

Însoțiți de numeroși membri, dar și de președintele organizației județene, si președintele ales al CJ Botoșani, Valeriu Iftime, aceștia au reiterat motivele pentru care au intrat în această cursă.
Toți liberalii au venit îmbrăcați în negru.
( “pentru a simboliza seriozitate și responsabilitatea echipei”)

Lista candidaților pentru Senat este deschisă de Ovidiu Jitaru, urmat de ⁠ Ionela Aiftincă, ⁠ Valeriu Iftime, ⁠Marian Bidașcă și ⁠ Bogdan Suruciuc.
Lista candidaților la Camera Deputaților este deschisă de secretarul de stat Eduard Mititelu, urmat de ⁠Luciana Buliga, ⁠ Alexandru Dumitriu, Bogdan Dăscălescu, ⁠ Ioana Rusu, Andrei Nenișcă și Gabriel Timofte.

Pe scurt, își propun schimbare, sprijin real pentru dezvoltarea proiectelor județului Botoșani, dar și o altfel de politică, mai aproape de cetățeni.
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării, Eduard Mititelu, a declarat că Investiția la Acumularea de la Vârfu Câmpului, va fi pe masa Guvernului, care îl va declara obiectiv de interes național.

comments

comments