full screen background image

Botoșăneanca Ionela Tudose-Ivan, nominalizată pentru distincția OMUL ANULUI 2024 la TVR

Cea de-a doua ediție a sezonului de toamnă al campaniei OMUL ANULUI , lansată de Televiziunea Română, continuă să celebreze bunătatea, solidaritatea și curajul românilor. 

Județul Botoșani are, și în acest an un reprezentant în rândul nominalizaților pentru acest titlu: Ionela Tudose Ivan,  președintele Asociației HAPPY și administratorul Casei Nicolae, un loc ce oferă adăpost și speranță pentru 100 de oameni fără adăpost, bătrâni și bolnavi. A transformat o casă abandonată într-o casă pentru oamenii străzii, pe care i-a salvat de la îngheț și de la moarte.

Pentru Ionela, Casa Nicolae reprezintă visul unei vieți dedicate ajutorării celor care au nevoie de sprijin. Este un loc protejat de Dumnezeu și sfinți, unde fiecare suflet este o binecuvântare și fiecare contribuție este o mână de ajutor vitală.

Cu o echipă dedicată și organizată, Ionela a reușit să transforme Casa Nicolae într-un adevărat refugiu pentru cei mai vulnerabili, oferind nu doar un acoperiș, ci și șansa unui nou început.

 Campania socială „Omul anului” este un amplu proiect dedicat celor care cred în puterea lor de a schimba lumea și aduce în prim plan oamenii care ne dau siguranța că revoluția faptelor bune este posibilă! 

În acest sezon  sunt prezentate 20 de portrete ale unor oameni -lumină, între care se află și botoșăneanca Ionela Tudose Ivan, pe care o puteți vota pe site-ul dedicat campaniei.

În etapa finală vor intra primii 7 clasaţi în urma votului săptămânal al publicului, alături de alţi 5 eroi selectaţi de juriu dintre cei 40 prezentaţi de-a lungul anului, aceştia vor intra într-o nouă rundă de vot – a publicului (50%) şi a juriului (50%).

Marele câştigător – „Omul anului” 2024 – va fi desemnat în cadrul unei gale eveniment, organizată de TVR în ziua de 1 Decembrie.

Vă reamintim că Omul Anului 2023 a fost votat botoșăneanul Vlad Plăcintă, președintele Asociației “Salvează o inimă”.

comments

comments