full screen background image

Gala oamenilor de afaceri 2024, pe 4 octombrie

Anul 2024 reprezintă pentru Patronatele IMM din județul Suceava aniversarea a 30 de ani de la înființarea primei organizații patronale sucevene.

În semn de apreciere a întregii activități patronale din cele 3 decenii, va fi organizată GALA OAMENILOR DE AFACERI – EDIȚIA 2024.

Evenimentul va avea loc în data de 4 octombrie 2024, începând cu orele 16,30, la Salon BALADA din Suceava.

Alături de agenții economici din județul Suceava, vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice locale și centrale, ai Guvernului României, ai Consiliului Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), alte organizații de la nivel local, național și internațional, parteneri și colaboratori.

“În cadrul Galei 2024 vom premia rezultatele economice deosebite obținute de antreprenorii suceveni. Totodată vom marca și aniversarea a 30 de ani de activitate neîntreruptă a unor afaceri sucevene. Pentru a sărbători împreună cei 30 de ani de activitate, vă invităm să fiți alături de noi la Gala Oamenilor de Afaceri 2024. Participarea dvs, va contribui la reușita acestui eveniment emblematic pentru mediul de afaceri sucevean.”, a transmis Președintele Patronatelor IMM Suceava, LILIANA AGHEORGHICESEI.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/10/13/gala-oamenilor-de-afaceri-la-suceava/

comments

comments