full screen background image

Radio Reporter – invitat: Dan Niță, primar al comunei Miroslava

Munca pentru dezvoltarea proiectelor dedicate comunității nu se încheie niciodată. Cu atât mai puțin în cadrul Primăriei Miroslava. Invitat în ediția din 30 septembrie a emisiunii Radio Reporter, moderată de Cristian Hitruc, a fost primarul comunei Miroslava, Dan Niță.

Discuția a fost dedicată proiectelor aflate în desfășurare dar și celor planificate, atât în direcția dezvoltării infrastructurii rutiere (asfaltări) cât și spre zona susținerii educației – școli, grădinițe și creșe. Deschiderea primăriei pentru proiecte noi este majoră, deși munca se realizează cu doar 57 de angajați, la o suprafață a intravilanului cât cea a Municipiului Iași.  „Sunt convins că în Miroslava vor fi asigurate toate condițiile pentru un nivel de trai corespunzător.”  a explicat Dan Niță.

Lupta asta politică a degenerat în niște conflicte permanenete și nu cred că este sănătos. […] Ne facem treaba așa cum trebuie. Vom construi cele două școli în localitatea Valea Adâncă, care este cea mai mare localitate din comună.  Avem proiect pentru extinderea de creșă de la Miroslava, facem două săli de sport la cele două școli pe care le vom construi în localitatea Valea Adâncă, avem un parc de agrement în proiectul nostru pe malul lacului Ezăreni, de 18 hectare, care este o investiție destul de mare și necesită ceva timp  mai transmite primarul.

Discuția integrală din emisiunea Radio Reporter și detalii despre toate proiectele comunei, în videoclipul de mai jos.

 

Vezi o altă ediție a emisiunii Radio Reporter aici.

comments

comments