full screen background image

Meciuri de pregătire pentru CSU Suceava

Echipa de handbal CSU Suceava a participat la un turneu de pregătire la Baia Mare, în cadrul căruia a fost învinsă cu 32 – 37 de Minaur Baia Mare și a câștigat cu 34 – 33 partida cu Potaissa Turda.

Meciurile amicale au permis antrenorului BOGDAN ȘOLDĂNESCU să ruleze cea mai mare parte a lotului, cu excepția unor jucători accidentați sau răciți – DARIUS MAKARIA, ANDREI BRUJ, BALASZ BOTOND, CLAUDIU LĂZURCĂ și AMIN YOUSEFINEZHAD.

„Au fost două meciuri reușite. Chiar dacă am pierdut cu Baia Mare am dat o replică bună, în condițiile în care am intrat pe teren după un drum de șase ore. Mai mult, pe lângă accidentările lui Darius Makaria și Andrei Bruj au intervenit niște absențe de ultimă oră, mă refer la Balazs Botond, cu dureri la umăr, Amin Yousefinezhad și Adi Târzioru, care au acuzat stări febrile. Cu Turda, nu l-am putut utiliza pe Claudiu Lazurcă tot din cauza unei răceli, însă am putut conta pe Adi Târzioru, care s-a simțit mai bine. Am reușit să câștigăm jocul cu Potaissa pentru că am jucat la un nivel bun și am reușit să eliminăm din erorile de la Memorialul „Mihai Mironiuc”, a declarat Șoldănescu.

CSU Suceava mai are programate alte două meciuri de pregătire – joi, cu CSM Sighișoara și vineri, cu CSM Odorheiu Secuiesc.

Liga Națională la handbal va debuta pe 31 august, sucevenii urmând să joace acasă cu Steaua București.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/08/05/cetatea-suceava-in-liga-a-iv-a-de-fotbal/

comments

comments