full screen background image

“Se caută un nume”, în Parcul Vânători Neamț

Începând cu anul 2013, Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, organizează concursul “Se caută un nume”, în vederea găsirii celor mai potrivite nume pentru zimbrișorii nou veniți pe lume.

Cu sprijinul publicului, au fost ”botezaţi” până în prezent 15 viței: 8 masculi (Românașul, Rovin, Robur, Romașcan, Ronică, Rovan, Roborn și Roberto) și 7 femele (Rozana, Rolinne, Roemi, Roltea, Rovidenia, Roleny și Rosina).

Prin urmare Administrația Parcului vă roagă să îi fiţi din nou alături, la ediția a XII-a a concursului, propunând un nume inspirat pentru vițelul mascul din țarcul de aclimatizare.

Regula concursului este ca numele propus să înceapă cu particula “Ro” și să fie diferit față de numele propuse în anii anteriori.

Totodată, înainte de a înscrie propunerea d-voastră, verificaţi dacă aceasta nu a fost deja consemnată de alți participanți.

Puteți propune un nume sau doar puteți vota nume deja propuse!

Pentru a vă înscrie în competiție:
1 – accesati link-ul: https://pollunit.com/polls/0tmpaiwfx30j_ubqprm6fq
2 – pentru ca sa nu alegeti un nume deja propus, in bara cu “ 🔎 ” tastati numele dorit si apasati “enter”. Daca numele dorit nu se regaseste intre numele deja propuse, inseamna ca il puteti tasta in fereastra “Idea”, altfel va trebui sa alegeti alt nume).
3 – Click ”Add idea”,
4 – Name: Inserati numele si prenumele dvs
5 – daca va apare, click pe “Proceed as guest”
6 – Descriere (doar daca doriti sa detaliati alegerea dvs),
7 – Author-(apare numele si prenumele dvs introduse anterior la “Name”)
8 – Completati datele de contact, acestea vor fi disponibile doar pentru Administratia PNVNT, in calitate de administrator al procesului de votare, pentru a va putea contacta in cazul in care sunteti câștigător
9 Save
10-Go back (vezi numele propuse si apesi ✔️ pentru a vota numele favorit !

Termenul limită pentru a propune un nume si pentru a vota este: 10.08.2024, orele 20.00.

În cadrul evenimentului Ziua Parcului Natural Vânători Neamț – Ziua Zimbrului ediţia 2024, va fi premiată propunerea care a obţinut cele mai multe voturi.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/08/21/nume-pentru-puiul-de-zimbru-din-parcul-vanatori/

comments

comments