full screen background image

Campanie pentru păstrarea curățeniei în Miroslava

Primăria Comunei Miroslava a demarat, în această săptămână, o campanie de informare și conștientizare a cetățenilor vizavi de responsabilitățile privind întreținerea și păstrarea curățeniei în comună și de regulile de bună conduită în zonele publice (parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport etc.).
Campania se va derula pe parcursul lunilor iulie și august, sub sloganul „Depinde de fiecare dintre noi să păstrăm comuna curată!”.

Prima etapă a campaniei va consta în informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării obligațiilor legale privind curățenia și întreținerea spațiilor din dreptul proprietății și a normelor de conduită în zonele publice sau de agrement, precum și a sancțiunilor pe care le riscă dacă le încalcă. Informarea va fi realizată prin intermediul rețelelor de socializare, mass-media, flyere și afișe.

În cea de-a doua etapă vor fi realizate acțiuni de curățare și ecologizare a unor zone în care au fost depozitate ilegal diferite deșeuri.

A treia etapă a campaniei va însemna realizarea de acțiuni de verificare a respectării regulilor de bună conduită în zonele publice și păstrării curățeniei în comună.
Acțiunile vor fi efectuate de Poliția Locală Miroslava și vor viza identificarea și sancționarea celor care încalcă aceste reguli.

comments

comments