full screen background image

Județul Neamț, la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Neamț este prezent la noua ediție a Târgului de Turism al României (TTR), organizat la Romexpo.

Tema participării este: “Județul Neamț te inspiră către aventură!”.

La deschiderea oficială a TTR, standul județului Neamț a fost vizitat de ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Radu-Ștefan Oprea.

Dragoș Chitic, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, a precizat că printre cele mai importante investiții pe care le derulează forul legislativ nemțean sunt proiectele prin care se susține turismul.

Tururile ghidate realizate live din stand, prezentări media și decorul sunt elementele prin care sunt prezentate activitățile de agrement și de aventură ce se pot practica în zona Neamț.

De interes sunt și drumețiile pe trasee montane, călătoriile pe rutele de pelerinaj Via Maria și Camino de România, escalada și via ferata în Cheile Bicazului, ture de bicicleta, schi sau sania de vară.

Nu sunt lipsite nici zborurile de agrement și alte posibilități de relaxare activă, de care turiștii se pot bucura în locuri de o frumusețe aparte.

Pentru o prezentare cât mai eficientă a potențialului turistic, în stand se află un ghid de turism cu atestat național care prezintă destinația, rangerii de la Parcul Național Ceahlău.

Sunt prezenți și muzeografi de la Complexul Muzeal Național Neamţ care prezintă turul Cetății Neamț, reprezentanți ai Ținutului Zimbrului – singurul loc din țară unde turiștii pot participa la safari cu zimbri.

Sunt reprezentanți și ai Clubului Sportiv Cavalerii Cerului care oferă zboruri de agrement cu aparate ușoare, ai Clubului Outdooris care vă oferă ture cu caiacul sau canoia pe Lacul Izvorul Muntelui.

Standul Consiliului Județean Neamț poate fi vizitat la Romexpo, Pavilionul Expozițional B, de astăzi și până duminică, 12 noiembrie.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/06/locuri-de-munca-in-sistemul-bugetar-din-judet/

comments

comments