full screen background image

VIVA FM și nish feat. nuba te trimit la cel mai cool eveniment al verii!

Câștigă o invitație dublă la mega concertul Masked Wolf! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la postările de concurs de pe Facebook VIVA FM Iași sau de pe Instagram VIVA FM. Dă like sau follow paginilor nish feat. nuba și VIVA FM și spune-ne în comentarii la postările de concurs cu cine vrei să te distrezi pe cele mai tari piese ale lui Masked Wolf și dorința ta poate deveni realitate!

Acceptăm înscrieri multiple, dar avem condiția ca persoanele menționate să fie diferite. Așadar, mai multe înscrieri mai multe șanse de distracție! Sunt puse în joc două invitații duble la eveniment, una pentru postarea de concurs de pe Facebook VIVA FM Iași și una pentru giveaway-ul de pe Instagram VIVA FM. Anunțăm câștigătorii joi, 21 iulie, cu o zi înainte de eveniment, live în emisiunea VIVA Trafic.

Artistul australian Masked Wolf este unul dintre cei mai în vogă artiști din lume la momentul actual și concertează în Iași, la nish feat. nuba. Este cel mai așteptat show live al sezonului de vară, iar apariția lui pe scenă este râvnită de mii de oameni.

Masked Wolf (alias Harry Michael) s-a impus pe piața internațională ca fiind o forță puternică și pasionată a hip-hop-ului. Cu un sound aparte și inconfundabil, s-a instalat cu viteză în Top 10 Billboard, în topurile radiourilor internaționale și pe platformele digitale de streaming, a devenit viral pe TikTok și trending în online.

Concertul Masked Wolf va avea loc pe 22 iulie, începând cu orele 20:00, la nish feat. nuba (Telegondola 2, Ciric, Iași).

Participă la concurs și hai să te distrezi pe cele mai tari piese ale lui Masked Wolf la nish feat. nuba!

Află mai multe despre eveniment AICI.

comments

comments