full screen background image

Valentin Ianoș: Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, un mediu în care se dezvoltă calităţile artistice ale tinerilor studenţi

În emisiunea USV ON AIR, de miercuri, în dialog cu Iulia Sîrghi-Covalciuc a fost directorul Casei de Cultură a Studenților din Suceava, prof. Valentin Ianoș.

„Am senzația că știe multă lume despre Casa de Cultură a Studenților din Suceava, lucru care mă bucură grozav. Trebuie să spun niște lucruri care se repetă an de an, dar asta este și studenții care vin sunt noi așa că sunt îndreptățit. Casa de Cultură a fost înființată în 2014 și ca obiect de activitate avem susținerea comunității academice, dar și locale la acțiunile de afirmare a culturii naționale. Trebuie să acoperim nevoia de informare, educație și divertisment”, a mărturisit dl. director Valentin Ianoș.

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava este un mediu în care se dezvoltă calităţile artistice ale tinerilor studenţi și se creează o alternativă elevată, de petrecere a timpului liber.

„Activitatea la Casa de Cultură merge mai departe, acum facem o cabină pentru înregistrări, am amenajat spații pentru alte activități studențești, ne pregătim intens pentru luna octombrie. Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava este o universitate mare, sunt facilități foarte bune, suntem printre primii la invenții, iar acum conducerea universității prin dl. rector dorește să ofere tablete tuturor studenților care au nevoie de această facilitate, un lucru extraordinar, nu știu dacă se mai întâmplă undeva treaba asta”, a mai declarat Valentin Ianoș.

 

comments

comments