full screen background image

Justin Timberlake, în topul nominalizărilor la MTV Video Music Awards 2013

Justin Timberlake     O nouă ediție MTV Video Music Awards (VMA) pune în lumina reflectoarelor cele mai bune videoclipuri din industria muzicală. Lista nominalizărilor pentru 2013 include nume precum Pink, Justin Timberlake, 30 Seconds To Mars, Rihanna, Beyonce, Lana Del Rey sau Bruno Mars. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe data de 25 august, la Barclay Center din Brooklyn, New York.
În topul nominalizărilor de anul acesta se află Justin Timberlake, care marchează astfel revenirea în industria muzicală după o pauză îndelungată de 6 ani.

Artistul de muzică pop a intrat în cursa pentru cel mai râvnit trofeu din cadrul Galei VMA, respectiv cel pentru videoclipul anului, la această categorie concurând cu Macklemore, Bruno Mars, Robin Thicke și Taylor Swift. Videoclipurile remarcate în cadrul MTV sunt “Mirrors“ și “Suit & Tie“, cele două single-uri aducându-i lui Justin 6 nominalizări. În cursa pentru premiile VMA 2013 se înscriu și Macklemore, la egalitate ca număr de nominalizări cu Justin, Bruno Mars, cu patru nominalizări, Pink, Thirty Seconds To Mars, Robin Thicke și Miley Cyrus au câte trei nominalizări, Lana Del Rey are două nominalizări, iar Rihanna și Beyonce au câte una.

comments

comments




Leave a Reply

avatar