full screen background image

Parlament: Luni – plen comun pentru dezbaterea raportului Comisiei privind alegerile prezidenţiale din 2009

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc luni în şedinţă pentru a dezbate raportul Comisiei de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis vineri convocarea plenului comun pentru luni, pe ordinea de zi figurând, în primul rând, prezentarea şi dezbaterea raportului Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Un alt punct pe ordinea de zi este prelungirea termenului de depunere a raportului Comisiei de anchetă cu privire la desfiinţarea arhivei SIPA.

Preşedintele Comisiei de anchetă, senatorul PSD Viorel Salan, a solicitat prelungirea termenului de depunere a raportului până pe 15 aprilie.

“Având în vedere faptul că Ministerul Justiţiei nu a răspuns la solicitările comisiei în termenul adecvat pentru întocmirea raportului, iar la prima vizită efectuată la Administraţia Naţională a Penitenciarelor membrii comisiei nu au avut acces la arhivă, fapte care au dus la decalarea termenelor stabilite iniţial, (…) vă solicităm amânarea termenului de depunere a raportului final până la data de 15 aprilie”, se arată în solicitarea lui Salan.

AGERPRES

comments

comments