full screen background image

Beyonce sărbătoreşte 10 ani de Dangerously in Love

Beyonce     Săptămâna aceasta e una importantă pentru cariera lui Beyonce, artista sărbatorind 10 ani de la lansarea primului său disc solo – Dangerously in Love. Materialul lansat pe 22 iunie 2003 a marcat începutul unei cariere impresionante şi o ascensiune până la statutul de divă incontestabilă si model pentru o generaţie întreagă de femei.
Beyonce a dus la următorul nivel ideea de women empowerment, fiind nu doar o femeie puternică, ci un artist care deţine controlul asupra a tot ceea ce înseamnă imagine, muzică, stil, apariţii live sau shooting-uri foto. Cariera ei nu mai e condusă de un manager, ea fiind omul din spatele tuturor deciziilor, bune sau mai puţin reuşite pe care le ia în legatură cu produsul Beyonce.
Albumul Dangerously in Love a marcat debutul acestei cariere solo şi încă de la prima piesă lansată a fost promiţător. Crazy in Love a fost un mega hit – i-a adus lui Beyonce premiul pentru Best Female Video şi best R&B video la MTV Video Music Awards, plus câteva premii Grammy printre care Best R&B Song şi Best Rap/Sung Collaboration. În plus, NME a votat piesa drept cel mai bun cântec al decadei, iar Rolling Stone au pus piesa pe locul 3 in top 100 al celor mai bune trackuri ale deceniului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar