Yvona Mardare, sommelier si formator acreditat vorbeste despre evenimentul „Initiere in degrustarea vinului” din data de 23 ianuarie.
Ești curios să descoperi ce face vinul atât de special, dar nu știi de unde să începi? Workshop-ul ”Inițiere în arta degustării”, te ghidează cu pași simpli și informații captivante, indiferent dacă ești doar curios sau vrei să-ți completezi cunoștințele despre vin.
Evenimentul are loc pe str. Grigore Ureche, nr 18., în Iași, în clădirea Bytex. Sommelier și formator acreditat: Yvona Mardare. Despre ce se va povesti:
· Importanța vinului în societate dar și despre miturile care îl înconjoară.
· Clasificarea vinurilor și ordinea corectă a degustării, de la spumant la desert.
· Temperatura de servire și momentele potrivite.
· Analiza senzorială a vinului în trei pași simpli
· Soiuri românești și soiuri internaționale.
· Spumante: Prosecco, Franciacorta, Cava, Champagne.
· Degustare 7 vinuri premium românești și internaționale, însoțite de explicații detaliate.
Află mai multe despre eveniment din discuția Stancăi cu Yvona, la VIVA TRAFIC.