full screen background image

Candidaţii USL Suceava şi-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare de pe 9 decembrie

Prezent la depunerea candidaturilor la Biroul Electoral judeţean a fost şi co-preşedintele USL Suceava , Cătălin Nechifor. Trei dintre candidaţi, mai exact. Ovidiu Iane, Ioan Stan si Eugen Bejinariu nu au fost prezenţi astăzi la depunerea candidaturilor.

Co-preşedintele USL Suceava, Cătălin Nechifor a declarat că “ploaia de afară mă face să mă gândesc la vremurile când în România exista creştere economică, la momentele când exista bunăstare şi asta se întâmpla atunci când PSD-ul, PNL-ul guverna România. Echipa pe care astăzi o prezentăm pentru parlamentare este o echipă complexă, echilibrată, şi sunt convins că este şi echipa câştigătoare.”.

Nechifor a mai spus că viitoarea campanie electorală va fi una de creştere, în care USL se vor apropria de electorat cu propunerile şi realizările alianţei. Toţi candidaţii prezenţi au susţinut câte un discurs prin care şi-au exprimat dorinţa de a câştiga lupta electorală.

Uniunea Socială Liberală din Suceava speră să obţină la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie 6-7 fotolii de deputat şi 3 de senator.

comments

comments




Leave a Reply

avatar